Det här gör vi på Newsroom

Vår styrka är vår bredd. Under Newsrooms tak har vi samlat en mängd olika kompetenser. Hos oss hittar du erfarna skribenter, pr-konsulter, fotografer, formgivare och filmare.

Det innebär att vi kan hjälpa ditt företag med att skapa innehåll, content, i flera olika kanaler, vare sig det handlar om årsredovisningar, digitala nyhetsbrev, kundtidningar, film eller pr.

Läs mer om våra olika verksamhetsområden nedan. Och hör gärna av dig om du vill veta hur vi kan hjälpa ditt företag att skapa content som gör skillnad.

 • Tidningar

  Relevant, redaktionellt innehåll är oslagbart för att stärka relationen med kunderna och vi har lång erfarenhet av att producera tidningar på uppdrag av företag och organisationer.

  Läs mer…

 • Företagsfilm

  Rörligt innehåll engagerar. Det finns undersökningar som visar att filmer får störst spridning i sociala medier. Vi hjälper dig att göra det på ett informativt och underhållande sätt.

  Läs mer…

 • Nyhetsbrev

  Ett digitalt nyhetsbrev är ett billigt och effektivt sätt att hålla kontakten med gamla kunder och bygga relationer med nya. Vi hjälper dig att planera, producera och skicka ut.

  Läs mer…

 • Sociala medier

  Det krävs kunskap för att nå ut i bruset och sprida sitt budskap på bästa sätt.
  Vi hjälper dig att kommunicera på rätt sätt, i rätt kanaler.

  Läs mer…

 • Formgivning

  En grafisk profil ska inte bara snygg, den ska göra det enkelt för dig att kommunicera på ett tydligt och sammanhållet sätt i alla kanaler – och skapa en tydlig känsla för din produkt.

  Läs mer…

 • Webb

  För att kunderna ska hitta dig på webben behöver du kunskap om indikering och sökoptimering. Vi hjälper dig att bygga en sida från scratch eller vässa din befintliga sajt.

  Läs mer…

 • PR

  Som PR-byrå arbetar vi med att skapa uppmärksamhet åt våra uppdragsgivare. Vi arbetar inom tre områden: Public Relations, Public Affairs och Investors Relations.

  Läs mer…