Newsroom tvåa i Årets Byrå 2013!

AretsByra2013Newsroom tog andraplatsen i klassen för contentbyråer, redaktionell kommunikation, och blev sammantaget en av de bäst placerade västsvenska kommunikationsbyråerna i hela bransch- och kvalitetsstudien Årets Byrå 2013.

Tävlingen är den högst ansedda i kommunikationsbranschen, och arrangeras årligen av undersökningsföretaget Regi Research & Strategi i samarbete med affärstidningen Dagens Industri.
– Med utmärkelsen befäster vi vår roll som en av de ledande kommunikationsbyråerna i Göteborg och Västsverige. Vi får också ett kvitto på vår kompetens och förmåga att skapa målinriktad kommunikation åt våra uppdragsgivare, säger Gun Rosendahl, vd för Newsroom.

Totalt kvalificerade sig 195 byråer, varav 95 slutgiltigt nominerades till utmärkelsen Årets byrå i de olika klasserna. I klassen för content var fyra byråer nominerade: Newsroom, OTW, Redaktörerna och segrande Spoon.
Bransch- och kvalitetsstudien baseras på drygt 3 000 respondentsvar från över 2 000 av landets största köpare av kommunikationstjänster.