Årsredovisningsveckor på Newsroom 

Vi kan årsredovisningar

Kompetens  •  Erfarenhet  •  Flexibilitet

Newsroom har stor erfarenhet av att producera årsredovisningar och kan hjälpa ert företag med alla delar av processen. Tillsammans hittar vi en smidig och effektiv arbetsprocess. 

Erfarenhet. Sedan många år producerar Newsroom års- och hållbarhetsredovisningar för företag som Bilia, Gunnebo och Wallenstam och statliga bolag som Swedavia, Sida och Exportkreditnämnden.  Vi har stor och lång erfarenhet och har flera gånger blivit nominerade till och även vunnit Publishingpriset.

Kompetens. På Newsroom finns projektledare, skribenter, formgivare och foto­grafer under ett och samma tak. Det innebär flexibilitet, korta beslutsvägar och snabb återkoppling. Det är enkelt att jobba med oss. Och i takt med att kraven på hållbarhetsredovisning skärps och blir allt mer integrerad med den finansiella informationen ser våra projektledare till att hålla sig uppdaterade på området.

Samarbetslösningar. I samarbete med CtrlPrint* erbjuder vi möjligheten att dela dokumenten så att du som kund själv kan göra ändringar i texter och tabeller under arbetets gång.  Det innebär att alla alltid jobbar i rätt version och att samtliga ändringar är spårbara. Det uppskattas av många av våra uppdragsgivare. 

* = CtrlPrint är Europas ledande samarbetstjänst för produktion av formgivna finansiella rapporter.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss!

031-712 40 00 eller info@newsroom.se

Fotoveckor på Newsroom 

Bra bilder lyfter intrycket

Nya ansikten på kontoret? Eller bara väldigt länge sedan ni tog ett samlat grepp om era personal- och produktbilder?

Vi gör det enkelt att förnya och uppdatera företagets bildbank, vare sig det handlar om produktnyheter, bilder till webben, event eller dokumentation.

Just nu erbjuder Newsrooms fotograf Jeanette Larsson Winerö tider för företagsfotografering. Fast pris per bild och fri användning i alla era kanaler ingår.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss!

031-712 40 00 eller info@newsroom.se