Alla som besökt Newsroom någon gång de senaste tolv åren har vant sig vid att gå in i entrén vid Mässans gata 8, vid Svenska Mässans entré mot Scandinavium. Men nu har företaget flyttat – 50 meter söderut. 
– Vi har fått ett nytt kontor på World Trade Center på Mässans gata 10. Samma fastighet, men en annan ingång, säger vd:n Gun Rosendahl.

Det innebär att läget nu blir ännu bättre för dem som tar sig till området med spårvagn.
– Vi hamnar lite närmare Korsvägens knutpunkt, säger Gun Rosendahl.

Bakgrunden är att det gamla kontoret med tiden blev onödigt stort. Tydligt inte minst under pandemin, och i takt med att distansarbete etablerat sig i samhället – en trend som verkar vara ha kommit för att stanna.
– Att vi fick erbjudande om nya och bättre anpassade lokaler i samma fastighet var en mycket fördelaktig lösning. Läget här vid Korsvägen är mycket bra, det är lätt att ta sig till för både oss själva och våra kunder. En annan fördel är att det på vår nya adress finns en bemannad reception som kan ta emot dem som besöker oss.

Premiär för det nya kontoret var den 4 oktober, när alla medarbetare kunde samlas på jobbet igen efter ett och ett halvt år av Teams-möten.
– Det var mycket roligt att ses igen, ansikte mot ansikte. Vi ser även fram emot att träffa våra kunder igen i våra nya lokaler på sjätte våningen. Välkomna in om ni har vägarna förbi!