För andra året i rad har Newsroom nominerats till utmärkelsen Årets Byrå i klassen för contentbyråer.
– Det är jätteroligt. Vi har ännu en gång fått ett kvitto på att vi lever upp till våra kunders förväntningar, säger vd Gun Rosendahl.

Det är analysföretaget Regi som tillsammans med huvudpartnern Dagens Industri ligger bakom kundundersökningen Årets Byrå 2015. I år avgörs tävlingen för 15:e gången.
I fjol hamnade Newsroom på en andraplats i klassen för contentbyråer och var bästa byrå utanför Stockholm.
Content marketing handlar om att skapa intressant och relevant innehåll med ett mervärde för mottagarna. Spridningen sker genom en mängd olika kanaler, både digitala och tryckta.
– Att skapa detta innehåll åt våra kunder är den största och viktigaste delen av vår verksamhet. Med nomineringen befäster vi vår roll som den ledande kommunikationsbyrån i Göteborg och Västsverige, säger Gun Rosendahl.
– Vår förmåga att skapa målinriktad kommunikation åt våra uppdragsgivare stärks ytterligare.

Kunderna som är med och tycker till om sin byrå får svara på ett stort antal frågor där deras nöjdhet bedöms på olika punkter och kontrolleras mot andra variabler i undersökningen.
Den 19 februari presenteras vinnarna i Stockholm. Totalt har 71 byråer nominerats i 14 olika klasser. I klassen för contentbyråer tävlar Newsroom mot fyra andra byråer.

Mer info: aretsbyra.se.