För andra året ska årets bästa prestationer i motorbranschen uppmärksammas belönas. Detta kommer att ske på Motorgalan på Berns i Stockholm den 14 november. Återigen är Newsrooms PR-konsult Göran Björklund med i den jurygrupp som ska utse Årets Marknadsförare.
– Kul med förnyat förtroende för ett viktigt uppdag i branschen. Det känns bra att vara med och stimulera och uppmärksamma bra marknadsföring, säger Göran.
I fjol var han med och utsåg Rejmes i Halmstad till Årets bästa marknadsförare i motorbranschen med kampanjen Blinkis trafikklubb.
– Det rådde stor enighet i juryn om att ge Rejmes priset. Blinkis är inte bara ett marknadsföringskoncept som vänder sig till barnfamiljer, det handlar även om att vara en god samhällsmedborgare genom att vara ute på förskolorna och bedriva trafikutbildning för framtidens bilköpare, säger Göran.
Utöver Göran Björklund är även Jacob Hermansson, Formac, Mikael Köhler, Nordiske Medier, Frans Johansson, tidigare tidningen Åkeri, samt fjolårets pristagare, Sofie Cernliden, Rejmes i Halmstad, med i juryn som ska utse Årets Marknadsförare.